Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Ξάνθη 2-1 | Πάτησε ξανά την Ξάνθη και ξεφτίλισε το κοράκι και τους επόπτες του! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 23:42

Πανάξια πρόκριση πήρε ο ΑΡΗΣ μας κερδίζοντας για ακόμη μια φορά την Ξάνθη εύκολα με 2-1 και παίζοντας κατά διαστήματα απολαυστικό ποδόσφαιρο! Περίγελος οι εντολοδόχοι της εξυγίανσης που μετά το καθαρό ακυρωθέν γκολ στο πρώτο παιχνίδι, έκλεισαν τα μάτια στο εξόφθαλμο οφσάιντ γκολ που προηγήθηκε η Ξάνθη αλλά και σε διπλό πέναλτι και μια κόκκινη κάρτα για πάτημα(που βαφτίσθηκε κίτρινη!!!) στο Β ημίχρονο. Αγανάκτηση από όλο τον κόσμο για αυτή την φαρσοκωμωδία που για ακόμη μια χρονιά φαίνεται να χαρακτηρίζει τον θεσμό του κυπέλλου της  "εξυγιαντικής" ΕΠΟ.

Πιο δυνατά μπήκε η Ξάνθη στο παιχνίδι όπου με την πίεση σχετικά ψηλά φάνηκε να αιφνιδιάζει τους παίκτες μας. Μια πίεση που οδήγησε σε 2 επικίνδυνες φάσεις με τη δεύτερη να καταλήγει σε γκολ με τον επόπτη να μην βλέπει το οφθαλμοφανέστατο οφσάιντ. Μια άδικη απόφαση για ακόμη μια φορά που έγινε άμεσα  αντιληπτή από όλους μέσα στο γήπεδο και δημιούργησε μια ένταση που αφύπνισε για τα καλά τους παίκτες του Ένινγκ.  Από εκείνο το σημείο και μετά ο διακόπτης γύρισε για τα καλά. Αυξάνοντας διαρκώς την πίεση και έχοντας εντυπωσιακή κυκλοφορία της μπάλας ο ΑΡΗΣ εγκλώβισε την Ξάνθη και με συνεχόμενες ευκαιρίες έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Ένα γκολ που ήρθε μέσα από έναν πολύ ωραίο συνδυασμό  του Μανσίνι με τον Λάρσον που έστρωσε στον Σάσα για να κάνει με άπιαστο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή το 1-1! Ακριβώς στους ίδιους ρυθμούς συνέχισε η ομάδα μας με την Ξάνθη πλέον να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει παρά το εύθραυστο 1-1. Η πρόκριση κλείδωσε στο 59' όταν ο Λάρσον που κινήθηκε ιδανικά με την μπάλα από τα πλάγια έβγαλε την ασίστ στον Ιντέγε που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.  Η ομάδα σήμερα με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή σε όλες τις γραμμές. Οι αλλαγές πλευράς και το χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω γινόντουσαν με υποδειγματικό τρόπο και υπήρχε σωστή επιθετική ανάπτυξη από όλες τις πλευρές. Ο Μανσίνι έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει με την τεχνική του κατάρτιση. Ανεβασμένος ο Λάρσον ήταν από τους κορυφαίους σήμερα με συμμετοχή στα 2 γκολ αλλά και σε πολλές ακόμη ευκαιρίες. Εντυπωσιακός ο Σάσα που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πολύ ωραίο γκολ της ισοφάρισης. Αφηνιασμένος ο Ροζ που κάλυψε ολοκληρωτικά τη δεξιά πλευρά. Πάλεψε ο Ιντέγε, πέτυχε το νικητήριο γκολ αλλά και πάλι σπατάλησε πολλές ευκαιρίες που με ευκολία θα μπορούσαν να είχαν γίνει γκολ. Πολύ καλή απόδοση και από τους υπόλοιπους με εξαίρεση τον Μαρτίνες που συνεχίζει τις χαμηλές του πτήσεις αλλά και τον Ντιγκινί που δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ακόμη μια εύκολη νίκη απέναντι στο παράρτημα της Ξάνθης αλλά και σε όλο αυτό αηδιαστικό σύστημα που μας πολεμάει με κάθε τρόπο. Η ομάδα άρεσε και πείθει ότι μπορεί να το πάει μέχρι το τέλος. Αρκεί φυσικά και η διοίκηση να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια "εφευρίσκονται" και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης. Όσο για τους εντολοδόχους με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια, σήμερα μπορεί να πήραν το μάθημα τους μέσα στο γήπεδο αλλά αυτή η μάχη θα πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί εκτός γηπέδου. 5 νίκες ακόμη ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Δύο οφσάιντ, διπλό πέναλτι, μια κόκκινη, κίτρινες για χαβαλέ σε εμάς και κόρνερ που τα βάφτιζαν άουτ! Και αυτοί άνθρωποι με τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια διαμαρτύρονται και απειλούν με αποχή γιατί τους υποβαθμίζουν λέει με τους ξένους διαιτητές αλλά και τις υποτιμητικές δηλώσεις…

ΥΓ2. Ευτυχώς ενόψει Ολυμπιακού φαίνεται να πρυτανεύει η λογική και να μην τσιμπάμε το τυράκι των αλλόθρησκων. Ιδανικό παιχνίδι να δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες που θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν. Άλλωστε ο ΑΡΗΣ παλεύει παντού για τη νίκη είτε με βασικούς, είτε με αναπληρωματικούς, είτε με τους εφήβους.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!